Vlatacom

Kontakt

Adresa
Milutina Milankovića 5
Beograd
11070
Srbija
El. pošta
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Telefon
011 3771100

Druge informacije

Druge informacije

 

Bibliotekar: Tamara Marđetko

Katalog: https://plus.sr.cobiss.net/opac7/bib/search?db=vltbib 

Radno vreme: 9.00–17.00

 

Bibliotečko-informacioni centar instituta Vlatacom se nalazi u sastavu Vlatacom instituta visokih tehnologija. Cilj biblioteke je da svojim korisnicima obezbedi bibliotečko-informacione usluge korišćenjem svoga fonda u naučnoistraživačke svrhe i da doprinese svakodnevnom radu zaposlenih u Institutu. Biblioteka je osnovana 2015. godine. U svome fondu poseduje brojnu građu iz oblasti softverskog i hardverskog inženjeringa i informacionih i komunikacionih tehnologija.

Fond Bibliotečko-informacionog centra Vlatacom se planski odabira prema potrebama istraživača instituta. Internog je tipa, ali je pristup omogućen studentima, naučnicima i stručnjacima iz oblasti viskoih tehnologija. Fond se sastoji od stručnih monografskih publikacija, periodike, zbornika s naučnih skupova, zbornika apstrakata, digitalnih izdanja, referensne građe, kao i zbirke doktorskih i magistarskih radova zaposlenih u Institutu. Takođe, biblioteka poseduje zbirku naučno-informativne dokumentacije.

Biblioteka održava institucionalni repozitorijum Bibliotečko-informativnog centra Vlatacom i Dokumentacioni centar Instituta.